Malika is een echte vakvrouw die van haar hobby haar werk heeft gemaakt !!!
Ze legt veel liefde en passie in haar behandeling en dat voel je!!!!
Mijn huid ziet er nu heel mooi uit en dat is te danken aan haar expertise en producten . Thanks Malika

Suzan Meindertsma

Ben je zuinig op je huid dan ga je naar MalikaSkin! Je komt er altijd boordevol energie vandaan, een aanrader!

Lisette Vd Sande-vd Corput

Malika en haar meiden weten van wanten ze laten je stralen en je word altijd goed verwent bakje vers fruit heerlijke nootjes bakkie koffie tis thuiskomen maar zonder stress het is ZEN erg lieve meiden die goed voor je zorgen GEEN BOTOX nodig Malika doet t met haar handen IK ZEG : TOP

Tamara Werdekker

Het vak word zeer goed uitgeoefend bij #malikaskin! Voelde me er heel prettig en mijn behandeling was geweldig. Top bedrijf dus. Dik verdiend ☆☆☆☆☆

Miranda Pijpers-Spee

Een behandeling bij Malika skin: Je komt volledig tot rust, je wordt heerlijk in de watten gelegd en ze is steeds vernieuwend en innoverend in haar behandelingen. Kortom als je het beste voor je huid wilt is dit een top adres.

Tanja Van Der Avoird

Bij Malika Skin ga je weer herboren naar huis. Na zo’n heerlijke massage maak ik binnenkort weer een nieuwe afspraak. Malika Skin heeft de.goede zorg en de passende sfeer. Een echte aanrader !

Steven Requena

Sinds een jaar of 15 is Malika mijn rots in de branding. Op 18-jarige leeftijd ging ik voor het eerst naar Malika, toen nog in Bavel. Ik ben haar de afgelopen jaren trouw gevolgd. Van de kleine ruimte in een kapsalon tot de prachtige locatie waar Malika nu haar salon heeft.
Het volgen van Malika is gepaard gegaan met het afleggen van heel wat kilometers wat ik overigens elke keer met veel plezier doe. Vanuit Amsterdam ga ik graag naar de Varkensmarkt in Hilvarenbeek, vaak gecombineerd met een bezoek aan familie.

Bij Malikaskin word ik altijd heel gastvrij ontvangen en Malika neemt ook echt de tijd voor een behandeling. Alle ontluikende rimpels, niet meer weg te ‘concealen’ wallen onder mijn ogen en opdringerige mee-eters verdwijnen als sneeuw voor de zon als ik bij Malika ben geweest.
Haar duidelijke uitleg bij de producten die ze gebruikt, haar heerlijke massages en haar kennis van de huid maken dat ik Malika al bij heel wat vriendinnen heb aangeraden.

Ik bewonder Malika’s enthousiasme, haar ondernemerschap en hoe ze werk met plezier weet te combineren.
Mijn gedeelde droom met Malika is dat ze ooit nog eens een salon opent in Amsterdam!

Ann

‘Ik kom al jaren bij Malika en zal nooit meer behoefte hebben aan een andere schoonheidsspecialist. Echte vakmanschap, proffessionaliteit en gezelligheid dat is wat je krijgt bij Malika. Na een drukke periode maak ik via de website een afspraak, waar ik uit mogelijkheden kan kiezen en dan op naar hilvarenbeek. Malika begroet mij enthousiast en vervolgens lopen we al lachend naar de behandelkamer “where the magic happens”. Mijn huid is door Malika op zn gelukkigst en gezondst!’

Siham Lhajoui uit Tilburg.

Siham Lhajoui uit Tilburg.

Malika zorgt voor je

Ik heb een drukke baan. En een druk privéleven, met een hobby waar veel tijd in gaat zitten, een hele zwik vrienden én natuurlijk een lieve vriend die ook zijn portie aandacht opeist. Kortom: eigenlijk niks bijzonders, maar tegelijkertijd een hectisch leven waardoor ik regelmatig even moet bijtanken. De beste oplossing, buiten een vakantieweekje naar de zon? Een behandeling bij Malika.

Ik ontspan al als ik binnenkom met lekker een kop thee. Met een brede lach komt Malika aangelopen. Tijd om te relaxen! De behandelstoel is al heerlijk voorverwarmd en er liggen schone, zachte handdoeken op. Ik kruip lekker weg in dit warme holletje.

Terwijl we bijpraten over de afgelopen weken – ik kom eens in de twee maanden voor een uitgebreide behandeling -, maakt Malika mijn gezicht en hals schoon met een behaaglijk warme doek. Op de achtergrond staat een echt ‘zen-muziekje’ aan. Reinigen, een fijne scrub: al haar smeerseltjes ruiken even lekker. OK, daarna is het even doorbijten met het verwijderen van mee-eters: wie mooi wil zijn…. Ook mijn wenkbrauwen worden weer prachtig in model gebracht. Zoals dat het beste bij míjn gezicht past, en dus niet per se zo dun mogelijk of volgens de heersende mode.

Dan komt mijn favoriete onderdeel: de massage. Met een zalig ruikende olie worden de laatste spanningen uit mijn nek en schouders gemasseerd. Malika heeft vele trainingen in massage-technieken gevolgd. Hierdoor voelt ze precies aan waar spanningen zitten en waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Het werkt echt super-ontspannend: bijna altijd soes ik weg. Ik voel letterlijk dat mijn lijf de spanning weg laat vloeien. Als ik bijna écht lig te slapen krijg ik nog een fijn maskertje. Twee watjes op mijn ogen en dan mag ik een tukje gaan doen. Terwijl het masker goed inwerkt en de muziek zachtjes doorspeelt, laat Malika me alleen om even lekker te mediteren.

Als ze weer binnenkomt en het maskertje eraf haalt, word ik langzaam wakker. Helemaal opgefrist, uitgerust en met een superschoon gezicht!

Kortom: Malika zorgt voor je! En dat gaat verder dan alleen maar je huid. Een bezoekje aan haar is echt een paar uurtjes tot jezelf komen.

Marieke van Middelkoop
Eindredacteur bij Gemeente Tilburg

Super

Als ik bij Malika vandaan kom, kan ik er weer even tegenaan. Of zij nu een fruitzuurbehandeling met vitamine C geeft, of een chinese peeling, Qms behandeling of Guinot het voelt altijd goed en je ziet resultaat. Haar gezichtsmassage is super.

Ook de bruidsmake-up die ik één van mijn medewerksters kado heb gedaan toen zij trouwde was fantastisch.

Kortom Malika, blijf dit nog heel lang doen graag!

Hetty Giesen

Dag Malika,

Al jaren kom ik bij Malika en sinds een paar maanden komt ook mijn vriendinnetje met me mee. Met z’n drietjes kletsen en lachen we wat af. Een gezellige boel maar wel in een professionele omgeving, met iemand die verstand heeft van de huid en van het lichaam. Het is daarom ook goed dat Malika nu eindelijk haar welverdiende diploma´s aan de muur heeft gehangen. Ook al hebben ze jaren in een hoekje gestaan bij ons heeft ze zich allang bewezen. Malika mag met recht trots zijn op wat ze doet en op wat ze heeft bereikt. Naast onze standaard behandeling heeft ze ook altijd het juiste advies en goede tips als het om huid probleempjes gaat. Kortom, we komen ontzettend graag bij Malika!

Linda

Hooooi Malika,

Bijna radeloos en licht onzeker over mijn acne huid klopte ik aan bij Malika. Ik had echt alles geprobeerd: cremes, gezichtsbehandelingen, pilletjes en ga zo door.  Maar nee, niets heeft de witte ‘vrienden’ op mijn gezicht ervan weerhouden keer op keer weer te verschijnen op mijn gezichtje. ‘Als het Malika ook niet meer lukt, dan geef ik het op’, dacht ik. De reden waarom ik naar haar ging was de veelgeprezen Chinese peeling die iedereen me heeft aangeraden. En ik moet zeggen dat ik sinds de eerste ervaring er ook een grote fan van ben geworden. Het is zweten in de stoel, even doorbijten en drie dagen met een rood hoofd rondlopen, maar het is je tijd, geld en moeite oh zo waard. Hier geldt echt voor wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Want ik heb nog nooit zo een gladde en vernieuwde huid gehad. Je zelfvertrouwen neemt met de seconde toe en je wilt niets anders dan je huid aanraken vanwege de gladheid. Inmiddels woon ik in Amsterdam en het stikt hier van de schoonheidssalons, maar ondanks dat neem ik toch weer de moeite om naar Tilburg af te reizen om me bij Malika te laten behandelen. Niet alleen omdat de Chinese peeling zo goed werkt, maar omdat Malika je met liefde behandelt en je als herboren weer de deur uitgaat. Lieve Malika, hartelijk dank voor je zorg en wat mij betreft blijf je altijd nummer 1! Tot snel.
Liefs x Suzan